Lars Ove Pehrsson Koll

Lena Anderssons värld på Millesgården

I förra månad tagit några bilder från utställningen, pågår till 22 september. Lena Andersson är barnboksförfattare och illustratör, känd för sina böcker om Maja och bland andra Majas alfabet, hennes många underbara akvareller och teckningar på utställningen. Väl värd ett besök. Hälsningar Lasse 

Inlagt 2019-08-24 12:24 | Läst 1424 ggr. | Permalink
En utställning jag uppskattade mycket.
Har läst de flesta böcker för mina döttrar
Svar från Lars Ove Pehrsson Koll 2019-08-25 21:01
Ja, verkligen uppskattade utställning håller jag med! Två böcker har vi hemma kvar som läste för mina tvillingflickor när dom är små. Hälsar Lasse
De böckerna är så fint illustrerade. Måste ha varit fint att se dem i så stort format.
Svar från Lars Ove Pehrsson Koll 2019-08-27 13:03
Ja, det är många fina akvareller och teckningar på väggarna.
Finns fler stort format än mina bilder på utställningen. Hälsar Lasse