Lars Ove Pehrsson Koll

MAGGIE ELLER UFFE - NY OMRÖSTNING PÅ MÅNDAG..

Förra blogginlägg som berättade jag att köpte en extern Samsung SSD från Amazon i söndags o kom ett paket i måndags, Kanonleverans!  Tummen upp, Amazon!  foto nedan.  Några boktips från mina gamla böcker.. 

Inlagt 2021-11-27 10:44 | Läst 594 ggr. | Permalink
Sagerska palatset har jag aldrig besökt, det är UD som ligger där eller? Och alltid roligt att titta på andras bokhyllor, dels berättar det lite, dels får man bra tips! Hälsningar/ Björn
Svar från Lars Ove Pehrsson Koll 2021-11-27 20:21
Ja, just det ligger bredvid UD. Några ggr gick förbi Sagerska palatset, ser ut som lite spökhus..nej skämt men en gång tog jag en el två bilder på huset. Tack Björn för mina intressanta böcker som tipsat bra.
hälsar Lasse
PS Yasuragi bok av min släkt Kerstin Kåll som redaktion med några medarbetare redogöra till denna bok.