Analogt till digitalt eller tvärtom.......................

Spontana tankar som inte är förutbestämda.

Är det någon som läser allt som skall skrivas för att lägga in en bild här på Fotosidan ................................

Jag sitter här och funderar på detta med att lägga in bilder här på Fotosidan. Varför skall jag skriva en massa som säkerligen ingen läser?

Jag menar inte här när det skrivs en blogg utan när jag lägger bilder i album.

I vart fall har jag aldrig läst något om andras bilder. Jag har mer och mer börjat gilla Facebook där det går lägga in bilder lite överallt utan en massa skrivande. Menar de olika "utställningarna".

Jag skall snart betala ny avgift det är säkert därför dessa tankar kommit just nu........

Är det fler som tycker detsamma. Det är väl bilden som är det viktigaste eller jag har fattat detta helt fel 

Hittade detta kollage som jag haft när en vacker vägg försvann i rivningsvansinnet som pågick här i slutet på sjuttiotalet

den hade så många fina formationer 

Känner för korset just nu när regnet kom och all vår vita fina snö försvann.

Ha ändå en fin adventssöndag alla mina vänner här

Gun-Inger

Postat 2012-12-15 23:38 | Läst 1979 ggr. | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera

Det som göms i snö...........en miljöblogg

Vad skall vi göra här i Sverige när det gäller att lära ut att det är miljöbrott att kasta skräp överallt.....Att jag visar dessa bilder just nu beror på att jag i dag sorterade min miljömapp  .

Innan jag blev stelopererad i ryggen brukade jag se till att vissa saker hamnade där de skulle vara. Intill denna busshållplats står en stor papperskorg.

Precis innan man går in på gatan där jag bor låg kläderna. Tänk vad den som hade plastpåsen har missuppfattat var soporna skall kastas. Vi har en enormt fin avfallsanläggning här i Hässleholm. Vågar skriva en av de bättre i landet. 

Här fanns tydligen tid att ställa burken så retsamt snyggt mitt i min "lillskog". Jag minns så förbannad jag var den gången jag tog denna bild. Det kostar massor skattepengar plocka upp allt detta.

Detta låg efter en fest i en fin park vi har . Visst är det väl hemskt att se. De som lagt det här är de som en dag skall ta över vårt land. En fest före student dagen. I den åldern måste de känna till hur många som aldrig får äta sig mätta.

Ni som har rest mer än jag vet att i vissa länder är det aldrig något kastat så här i en vacker park.

Vad skall vi göra åt denna miljöförstörelse och nonchalans som det är just nu?

Undrar Gun-Inger

Postat 2012-12-07 23:06 | Läst 1813 ggr. | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera