Syftet med denna blogg är att kontinuerligt, publicera bildmaterial. Detta för att utveckla mitt bildskapande, och förbättra mitt hantverk som fotograf.

Porträtt av en hundvän.

Min kusins hund har fått valpar. Och en av de som ställt upp som hundvakt, är Berit. Så "hatten" av för henne. Därför ägnar jag dagens bild, till Berit. Mira den ljusa hunden ville oxså vara med på ett hörn. Men det är inte hennes valp.

Ljussättning, en lampa från kamera vänster, med ett paraply.

/Stefan

Inlagt 2023-04-26 13:12 | Läst 529 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Den röda stolen är mycket effektfull. I synnerhet som modellen bär kläder som är allt annat än rött. Bilden ska ses förstorad, då framträder detaljerna mycket väl t o m på hundvalpen. Jag funderar lite över hur hon håller den. Var det tänkt att hon skulle "visa upp den"? Annars känns det spontant som att man håller en hundvalp mot kroppen. Jag gillar att den ljusa hunden är med på bilden, det gör poseringen mer avslappnad.
Hälsningar Lena (som inte håller på med porträttfotografering)