Jag går sällan ut bara för att fotografera men jag har ofta min kamera med i fall att. Så denna blogg kommer att innehålla ett urval av det som jag ramlar över.

Stora Nadden unplugged

Eller nästan i alla fall. Bilder tagna med mobilen och utan redigering. Inte riktigt likt mig men man kan ju alltid testa. Så relativt unplugged för att vara mig. Jag letar fortfarande efter ett bra arbetsflöde för att enkelt kunna arbeta med min fotoblogg.

Nästa tur så får min Panasonic GM1 följa med för att komplettera mobilen.

Skriv gärna en kommentar om ni har hittat något effektivt och bra arbetsflöde för er blogg.

Inlagt 2017-07-03 14:54 | Läst 737 ggr. | Permalink
Tja, jag lägger in lite bilder som finns i datorn i min blogg, skriver lite och funderar inte så förskräckligt mycket. Så gör jag.
Paddlingen ser härlig ut.
Hmm.. Själv har jag ofta med mig en kamera vad jag än hittar på, blir det sedan några bilder som bedöms hålla för en blogg med lite text, så redigeras dessa RAW bilder först i Lightroom (i dator hemma) och sedan kanske lite i Photoshop där dom krymps till lagom storlek, sen får fantasin flöda lite med bilderna ihop med passande liten text.. ibland är bilderna så många, efter en dag i skärgården t.ex. då får det delas upp på flera bloggar.. Inte så märkvärdigt, men det kan ta tid när det blivit många bilder som håller måttet..
Hälsn!