Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Impossible Creative Set - Nu ska jag bli kreativ

Fortsättning på mitt förra inlägg - Har nu haft min Polaroid ett tag, dessutom har jag skaffat några till, dom har inte kommit ännu men längtar efter deras ankomst.

Har tagit lite bilder, och det är inte lätt. Det var ju ett tag sedan jag plåtade analogt så man har vant sig vid det digitalas exakthet och möjlighet att se resultatet direkt och kunna korrigera. Nu får man testa sig fram (det kan bli dyrt) och resultatet är oförutsägbart och det är det som är det roliga. Förstår dom som fastnar för "instant photography" och allt man kan göra med det.

Fick hem mitt "Creative Kit" för att göra emultionstrasfer och peeling.

Jag tror jag är fast i detta så jag har startat en ny blogg (den fjärde) där jag tänkte visa mina framsteg och misstag så följ den gärna här på impossible picture.

Mina andra bloggar är: Aperture 11 och Photo-trends

Det kommer mera snart.

Inlagt 2011-02-02 22:06 | Läst 8301 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver