Olika "nyanser" av det som livet har att bjuda på:-)

S T E N A R

Apropå stenar...
Min son sa alltid när han var en liten...liten "pokke"...mamma...mamma känn på denna stenen...så kom han springande med en alldeles slät och fin sten som han hittat.....den är så mjuk och så strök han den över sin lilla kind.........han älskade att promenera vid havskanten och var hela tiden fokuserad med sin blick på backen, han har nog också lite av mitt "stensammlarsinne" även om han inte har sådana "lager" som jag har idag...ha...ha...nej han har nog mer en "stenhårdrocks" attityd med ett mjukt hjärta...ha...ha...:-)
(oj vad jag fick till det här då..*ler*:-) Men mitt "stensinne" består, jag har en samling på altanen och här kommer två bilder som jag vill visa er.....



Önskar er alla en riktigt fin sommardag:-)

/// Monika 

Inlagt 2011-07-19 11:49 | Läst 5154 ggr. | Permalink
Haha jaa.... känn, känn.. den är alldeles "muuuk"... =0))
Som jag minns det... nu jag också!!! =0)
Tiden rusar så fort...

Kram J
Svar från Satto 2011-07-19 12:12
Jaaa du Jessica.....visst var det många härliga promenader vi tog vi tre vid havets vattenkant....med alla dom "muuka" stenarna som fanns där...ha..ha...:-)
/// kram mammsen
Stenar är fantastiska, minnesbärare, och jag tror att man mår bra av att hålla i en mjuk sten emellanåt. Fina fotomotiv är de också =)
Svar från Satto 2011-07-19 19:36
Tack Björn......du har säkert poäng i din tanke om mjuka stenar...det är ju på nåt sätt så "rogivande" att både hålla och känna på dom och titta på dom...strukturerna på dom tycker jag också är spännande....roligt att du gillade mina bilder:-)
Håller på att försöka få till ett speciellt "stilleben" med stenar och en blomma....men har inte lyckats än...*ler*:-)
/// Monika
Stenar är något outtömligt! Kanske skulle man en dag djupdyka lite i stenfotografering, det skulle nog vara spännande. Med makroglugg :-)
Svar från Satto 2011-07-20 18:53
Hallå Ernst Göran.....klart du ska testa med ett litet stenprojekt...och just macro är ju helcoolt:-)
/// Monika
Hej Monika. Jag önskar dig också en trevlig stenriktsommar. Ha ha.
Jag kommer också ihåg att mina barn tog hem massor av sten och på senare år så tyckte jag själv att jag skulle fulla på samlingen, så det blev många sten här i trägården. I helgen har jag fotat stenar i Espevik där min dotter bor och det blev en del fina bilder av sten.
MVH Anita
Svar från Satto 2011-07-20 18:54
Hallå Anita ja där ser man....lite "stenomaner" här och där....ha..ha..nu vill vi se dina stenbilder också....:-)
Ha det gott:-)
/// Monika
aos56 2011-07-24 11:41
Hej Monika. Jag sitter just nu i ett stenrik landskap men met mycket regn. kommer inte ut i dag heller??? regn regn var dag. Jag tycker synt om alla turister i deras husvagnar eller telt det måste vara kallt och trist. Hoppas att det blir lite bättre.
MVH Anita