Någonstans måste man ju göra av sina bilder. Jag menar kanske framförallt de där bilderna som inte är superbra men helt okej. De bilderna hamnar här! Den enkla planen är att lägga upp båda gamla och nya bilder lite om vartannat. Mycket nöje.

Ljus, människor och linjer

Hörde en gatufotograf berätta i en blogg om hur han hittade sina bilder. Han började med ljuset. När han fick syn på ett intressant ljus, så började han söka efter ett motiv i det där ljuset. När jag hörde det här så funderade jag på hur jag själv fungerar. Jag söker nog snarare efter personligheter och linjer. Slänger ut ett par bilder som passar under dessa kategorier.

Ska testa att börja med ljuset istället, få se vad som händer. Kan bli intressant.

Hur gör ni för att hitta motiv? Vad börjar ni med?

Inlagt 2019-11-07 21:50 | Läst 145 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera