Någonstans måste man ju göra av sina bilder. Jag menar kanske framförallt de där bilderna som inte är superbra men helt okej. De bilderna hamnar här! Den enkla planen är att lägga upp båda gamla och nya bilder lite om vartannat. Mycket nöje.

Minns ett reportage

Minns ett bildreportage som jag gjorde för några år sedan om Gräsöfärjan, alltså bilfärjan mellan Öregrund och Gräsö. Alla som åkt den vet att det är en ganska vanlig, småtrist vägfärja, som vandrar fram och tillbaka över Öregrundsgrepen, varje dag, året om. Funderar på att göra en fortsättning på det där? Vet inte exakt hur, men något borde jag hitta på...

Tänker högt nu, i bloggen.

Här är i alla fall ett par bilder från det där reportaget, som publicerades i lokaltidningen. Inte så märkvärdigt alls, men trevligt på nåt sätt.

Inlagt 2019-12-07 21:23 | Läst 867 ggr. | Permalink
Gräsön minns jag från slutet av 1990-talet när jag jobbade med ett småskaligt turistprojekt i samarbete med företagare från norra Roslagen, Åland och Åboland. Träffade många intressanta människor.
- hawk
Svar från segerholm 2019-12-07 21:57
Gräsö är en pärla. Brukar paddla kajak i den lilla skärgården utanför ön, där finns 1000 öar och skär - och knappt en båt i sikte.
Fin bild/Jerry