Bilden i främsta rummet!

Små landskap alldeles i närheten.

Jag har längtat ut hela veckan. Idag blev det äntligen av. Efter jobbet bar det av ut i spenaten. Vid Jularboån hittade jag dessa små, nära landskap.

Träd, vidvinkelstil.

Grönskan är otroligt frodig just nu!

Kanske har jag indoktrinerat mig själv med det svartvita, men jag var bara tvungen att prova. Visst blev den ganska bra...?

Vattenspegel.

Vägen jag nyss färdats...

Vid vägkanten blommar vitsipporna i sådant överflöd att man knappt tror att det är sant.

Vägen framåt, kantat av björkarnas gröna, vita och svarta.

Kanske är det att sticka ut hakan eller att bli betraktad som en härmapa, för nog brukar en viss herr Engman åstadkomma såna här bilder, fast med lite mer finess! ;)

En fin stund och en ganska lyckad fotoexpedition en kort resa bort blev det tycker jag! Tack för det! I morgon tror jag att jag ska visa ett arkitektoniskt konstverk, en bortglömt, ouppmärksammad installation som jag hittade och avbildade idag. Du bara måste titta in i morgon också! ;)

Inlagt 2013-05-17 20:58 | Läst 3721 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
En härlig samling med vårliga bilder, den fina krispiga grönskan som är som härligast nu! Du måste haft en underbar dag! // mvh Bosse
Svar från Tovok 2013-05-17 21:41
Tack Bosse! Ja, det var mysigt! :) /Tommy.
Sista bilden med björkstammarna är suverän!
Hälsningar
Jon Anders
Svar från Tovok 2013-05-17 21:47
Tack Jon-Anders, kul att du tycker det! Jag tyckte den kändes lite för enkel och självklar, kanske. ( Men det är klart att det finns plats även för enkla och självklara bilder.) :) /Tommy.