Bilden i främsta rummet!

Saker som händer vid vår Clematis!

Eller snarare på själva blomman...! Jag fick en Clematis för ett par år sedan av en kompis. I år blommar den för första gången. Den är så fin och ska naturligtvis dokumenteras.

1)

Ja, jag vet att jag slarvade lite med skärpan, men jag tycker i alla fall om kompositionen. På grund av den bristande skärpan syns dock inte dramats två huvudpersoner så bra men visst kryper vi närmare för att se bättre!?

2)

3)

4)

Fördelen med att det mest blir macrobilder just nu, är att jag tycker själv att jag blivit säkrare och bilderna har lite mera stuns än förut. Om jag får säga det själv, vill säga. Och det får jag ju, eller hur? :)

Inlagt 2013-07-29 20:40 | Läst 5936 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Riktigt bra makrobilder! Vilket fantastiskt möte du lyckats fånga!! =)
Dom här bilderna ska du vara stolt över!
Ha en fortsatt fin kväll Tommy!
Svar från Tovok 2013-07-29 20:49
Åh, tack Heléne, vad snäll du är! :) Ha det bra du me´ :) /Tommy.
Här är det sä väl stuns och skärpa som äkta drama. Verkligen läckra makrobilder ! Det kräver en hel del övning men det är ganska lätta att hitta motiv att öva på, i alla fall på sommaren.
Hälsningar Lena
Svar från Tovok 2013-07-30 11:29
Tack Lena! Ja, jag tycker att det är både kul, utmanande och avkopplande att fota småkryp. Jag känner dock att jag borde lära mig mer om dem jag fotograferar, typ köpa en bok om insekter eller liknande. :) Ha det bra! /Tommy.
Snyggt fångat!
Ha det gott!
Ewa
Svar från Tovok 2013-07-30 21:40
Tack Ewa! Det samma till dej! :) /Tommy.