Bilden i främsta rummet!

Andra varelser på Skansen.

Årets sommarturné fortsatte i måndags till Skansen.

Här skulle Laleh uppträda dagen efter. Det hade jag gärna velat se!

Så jag snokade vidare.

Ser ut att ha gott Säl-skap!

Kanske ligger hen och tänker på hÄLGen som varit?

Björnen sover!

Familjeliv med familjen Vincent.

En aningen d-järv-t att publicera den här bilden, men det är första gången jag ser en järv i verkliga livet, och det måste ju bara dokumenteras! Det hade dock börjat regna, så jag tog det säkra före det osäkra och monterade det vädertätade korta telet. Lite i kortaste laget var det ju, men, men,,.

Sen finns det ju dom som är som folk är mest. Men det måste ju vara lite speciellt att vara en del av miljön på Skansen, tycker jag, alltså! :) En fin dag för hela familjen blev det iallafall!

Inlagt 2014-07-17 00:09 | Läst 4253 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Fina lågmälda bilder från skansen, såg och hörde Laleh hon är gudabenådad.
Svar från Tovok 2014-07-17 10:59
Tack Hans-Åke! Ja, Laleh är en viktig röst i vår värld på så många sätt! :) /Tommy.
Sälbilden blev en fullträff och många av de andra bilderna är också mycket bra. Gillar den tajta familjebilden. Förra året var min systerdotter på besök från USA och vi besökte Skansen. För henne var det unikt att se att djuren i parken hade ungar. I USA är de flesta djurparksdjur kastrerade för man vill inte ha avkomma som måste avlivas (för att det inte ska bli för många djur i parken).
Hälsningar Lena
Svar från Tovok 2014-07-17 11:03
Ja, den blev säl-synt bra, det tycker jag också! ;) Det var väl dessa två som blev bäst det håller jag med dig om. Ha det gott! :) /Tommy
Fina bilder från Skansen som är ett trevligt ställe att besöka särskilt på sommaren. Ha det gott Tommy!
Svar från Tovok 2014-07-17 11:05
Tack Danne ja, visst är det mysigt på Skansen. Ha det gott du me´:) /Tommy.
Där var det ingen trängsel eller kamp om sittplatserna. Fina djurbilder och även jag fick uppleva min första järv där på Skansen för någon vecka sedan, men jag upplevde järvens beteende något stört. Hoppas att den mådde bra ändå.
Svar från Tovok 2014-07-17 11:12
Nä, man kanske skulle ha suttit kvar till dagen efter! :) Nä, Järven betedde sig inte riktigt som man förväntar sig av en järv, men det är nog ett djur som är svårt att ha i fångenskap. Ha det bra du iallafall! :) /Tommy.