Bilden i främsta rummet!

Luciamorgon, och en misslyckad bild...

men ändå...

Inlagt 2016-12-13 19:03 | Läst 1655 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Kanske just misslyckandet gjort den till en lyckad bild med ett eget uttryck tycker jag.
Spännande stämning!
Svar från Tovok 2016-12-14 18:31
Visst blev det väl det?!! :) När jag precis hade tagit bilden så såg den verkligen inte klok ut. Gryningsljuset var klarblått och konstbelysningen var orange, så det var bara en enda gröt... Men sen tänkte jag testa att konvertera den till svv, för den hade något visst. Och efter ganska mycket fix och trix tycker jag att jag fick till det! Tack för din fina kommentar J-O! :) /Tommy.
Tänkte samma som Jan-Olof. Mer spännande. Jag blev osäker när jag såg bilden - var det, barn, dockor, knytt?
Svar från Tovok 2016-12-14 18:32
Det är treorna från Källskolan som är på väg att lussa för skolan i kyrkan! :) Tack Stefan! /Tommy.
För mig som betraktare som inte hade en ide om hur bilden skulle bli blev den fängslande just för att den är så annorlunda. Jag trodde först att det var en julkrubba med änglar på väg in i kyrkan
Sen såg jag att det var ju just det, små men riktiga änlar på väg in i en riktig kyrka.
Om det här var min bild skulle jag vara riktigt glad.
Svar från Tovok 2016-12-14 18:40
Bilden var rätt misslyckad från början när jag precis hade tagit den. Illblå och skrikorange. Men jag tänkte att kompositionen var lite läcker så jag beslöt mig för att göra om den till svv. Den blev om möjligt ännu brusigare, men ibland tycker jag att det förstärker bilden. Så jag är inte alls ledsen eller besviken över bilden, men den var ju "misslyckad" från början, men den har helt klart sitt uttryck och sitt innehåll. Det är luciatåget från klass tre på Källskolan i Norberg som är på väg in till luciafirande i kyrkan! :) Tack för fin kommentar Annelie! :) /Tommy.
Jag tycker att den blev riktigt lyckad!
Svar från Tovok 2016-12-14 18:41
Tack Christer! Ja jag tycker nog att den har något visst, även om den bryter mot alla definitioner av en tekniskt "lyckad" bild! :) /Tommy.