Bilden i främsta rummet!

Fotobok i svartvitt?

Sitter som bäst och funderar på om jag ska göra en fotobok med sommarens svartvita bilder. Är det någon som har erfarenhet av det som kan tipsa om vilket företag jag ska använda mej av?

Inlagt 2017-09-04 20:24 | Läst 2279 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Att göra en fotobok då och då är jättekul, bra idé. Har bara erfarenhet av Fotoklok, hög kvalitet både på bilder och bindning men inte den billigaste tror jag, har faktiskt inte jämfört med andra. Har inte gjort en hel svv bok, men har flera böcker med utmärkta svv bilder. Lycka till / Björn T
Svar från Tovok 2017-09-06 13:10
Tack för tipset Björn! Det verkar vara ett bra alternativ! :) /Tommy.
Jag hoppas du iaf tar med den där fina bilden i din bok!
Svar från Tovok 2017-09-06 13:11
Tack Ragnar, den kommer nog mer OM det blir nån bok! :) /Tommy.
Hej!
Vill du testa en produkt som vi kanske kommer att lansera?
Vi håller på just nu att utvärdera att trycka svartvitt med två färger (black & light black).

I normala fall när man gör en fotobok så trycks svartvita bilder i färg, alltså alla färger används i trycket för att få till en snygg svartvit bild. Funkar oftast ypperligt bra, men i vissa ljus kan man uppleva att trycket går i blått eller rött, något som vi alltid jobbar mot att det inte ska vara så. Men med denna teknik så eliminerar vi det helt och hållet, dock blir allt tryck i svartvitt och man kan inte ha med någon färgbild (enda nackdelen som vi ser det idag).

Såg i inlägget att du var intresserad av att trycka en fotobok med svartvita bilder och tänkte att du kan få testa detta om du vill. ( "free of charge", så klart men med några förbehåll) Vi vill ju också såklart höra din åsikt sen.
Hör av dig till support@fotoklok.se om du är intresserad. Referera till detta inlägg.

Tack Björn T. för att du tipsa om oss.

//Tomas - fotoklok.se
Svar från Tovok 2017-09-10 16:08
Det vill jag absolut testa, det vore jätteroligt! (Beroende på vad det är för "förbehåll",förstås! :) /Tommy.
Dijay 2017-09-10 17:32
Hej!
Inga konstiga förbehåll, bara att vi tillsammans väljer typ av bok och kanske någon begränsning på antal sidor. Vi kan ta det vidare på mail, då jag inte är en frekvent fotosidan besökare, finns det risk att jag glömmer av att kolla här. Skicka till vår support mail så jag får din mail så tar vi det vidare därifrån.
// Tomas - fotoklok.se