Bilden i främsta rummet!

Morgonljuset...

************

************

************

Norberg 24 januari 2019

Inlagt 2019-01-24 21:20 | Läst 3236 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Visst är det fint, morgonljuset, just som i dina bilder. Här föredrar jag klart den stående bilden, just därför att den ger mer plats för himlen och ljuset. I mitt tycke ger den bilden också ett mkt mer samlat intryck, hälsningar/ Björn T
Svar från Tovok 2019-01-26 21:16
Hej Björn, nu har jag tid att svara på din kommentar! :) Jag håller med dej om att den stående bilden är mer intressant. Ändå tycker jag att ljuset blir lite annorlunda i den liggande bilden och att det kan få vara en liten iakttagelse för den här dagen! Tack för din kommentar! :) /Tommy.
Stående bilden gillar jag mest. Himmel, ljus, dis, snö, djup.

Sen störs pedanten i mig av dom vinglande lyktstolparna. Jag vet att de monterades rakt och fint och att det är rörelser i marken som är väldigt svåra att kompensera som ställt till det, men det struntar pedanten i mig fullständigt i.
Svar från Tovok 2019-01-26 21:22
Håller med dej, även om jag inte alls är särskilt pedantisk! :) Fast sen inställer sig frågan vilken av stolparna det är som lutar...? Eller om alla gör det...? Åt olika häll...? Jag vet att jag själv har rätat upp bilden utifrån byggnaderna i bilden, men sen... Kanske lutar Norberg lite hit och dit! Det måste va jobbigt att vara pedant om man börjar titta noggrant på sin omvärld! ;) Tack för en kul kommentar, som vanligt Måns! (Även om svaret kommer lite sent! :) /Tommy.