Bilden i främsta rummet!

Bilder från Engelbrektsloppet utan den egentliga slutklämmen...!

1. Jag skulle ju till kyrkan för söndagens gudstjänst. Det är allt lite speciellt att ta sig dit just under Engelbrektssöndagen. Den här synen tycker jag är ganska spektakulär. Cirka 40 minuter kvar till start.

2. Jag skulle aldrig hitta rätt bland alla skidor. Men det är jag det. Jag har fått för mig att tävlingsskidåkare på den här nivån är något av pedanter...;)

3. Strax innan start var det fullt av färgglada människor.

4. 

4. Klara...

5. Färdiga...

6. ...Gå!

7. Sen förlorade jag mig lite i experimentella bilder på rörelser. jag ska inte trötta ut er med alla dem, (de blev inte särskilt lyckade heller för den delen) Jag nöjer mig med dessa exempel... 

8. Bara 60 km kvar! :)

9. 

10. Lycka till...! 

11.  När jag kom ut från kyrkan hade man kommit en bra bit in i loppet och de som låg allra längst fram var redan på väg tillbaka in mot mål. De allra flesta hade dock en bra bit kvar.

12. Stilarna är rätt olika iallafall, kul att titta på! :)

13. Det är en stor organisation, detta med att genomföra ett Engelbrektslopp. Så många människor och bland de viktigaste alla funktionärer och volontärer som tar hand om så mycket praktiskt. Här vätskekontroll, med vatten, sportdryck och blåbärssoppa...

14. Bland dem vårt kommunalråd Johanna Odö. Hon såg ut att trivas i den rollen också! :)

Det var bara cirka tio minuter kvar till loppet skulle avgöras, men nu var jag sjöblöt om fötterna och frös. (Hur var det inte då för dem som var ute i spåret?) Så jag åkte hem utan att ha sett själva slutklämmen! Så fick det bli!

Inlagt 2019-02-10 19:58 | Läst 2941 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Folkfest i Norberg idag, fartfyllt och fint reportage! Hälsningar/ Björn T
Svar från Tovok 2019-02-11 19:05
Ja, det är roligt när det rör sig i byn. Fast det är svårt att ta sig fram... Och vädret dämpade folkfesten något, tycker jag. Tack för din fina kommentar Björn! :) /Tommy.