Bilden i främsta rummet!

Nä, se det snöar!

Bilder från idag och min vanliga(ste) runda i byn!

****

1.

****

2.

****

3.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

****

8.

****

9.

****

10.

****

11.

****

12.

****

13.

****

14.

****

15.

****

16.

****

17.

****

18.

****

19.

****

20.

****

~Norberg 30 december 2020~

****

Inlagt 2020-12-30 21:51 | Läst 2188 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Wow så vackert du bor! Bilderna känns så ombonade på något sätt! Det känns som ett väldigt lugnt ställe att bo på.

Ser förresten att vi har likadana kameror nu.

Gott nytt år, Tommy!
Svar från Tovok 2021-01-02 20:59
Hej, Miina! Ser nu att jag har missat att svara på den här kommentaren... Men vi har ju "interagerat" här sedan dess, så jag kanske är förlåten...! Tack för fina ord. Ja, Norberg är fint. Inte minst på sommaren är det väldigt vackert och trevligt här och visst ser det ombonat och trevligt ut och är det på många sätt också. Sen är det ju inte något paradis jag bor i, utan även Norberg har sina sidor, och det är inte alltid lugnt här. Dagen före det här inlägget (29/12) blev Coop-butiken rånad t.ex. så det är väl som överallt annars, både + och minus! :) I augusti -19 gick jag över till Olympus (e-m5, lite senare e-m5II), från Pentax och jag måste säga att mitt fotograferande fick sig en rejäl skjuts framåt. Det är liksom mycket friare och mer kreativt och betydligt lättare att bära med sig, inte minst! :) Ändå funderar jag som bäst på om jag ska köpa en beg. e-m1II, för att...jag vet inte, men jag är nog lite prylgalen. och så inbillar jag mig att jag skulle bli en sååå mycket bättre fotograf! ;) Vi får väl se vad det nya året bär med sig...! Ha det gott! :) /Tommy.
miina 2021-01-02 21:10
Du är förlåten...för denna gång! 😉

Är du säker på att en em-1 mark Ii kommer att göra dig lycklig? Jag var lite inne på det, men jag läste på rätt mycket och hittade egentligen ingen mening att byta. Vad är det som lockar för dig?
Svar från Tovok 2021-01-02 21:27
Nej, jag är inte alls säker, men jag har läst på lite...och jag känner att lite mer prestanda inte skulle sitta i vägen! Dessutom finns det rätt gott om begagnade 1II, en del nästan nya och till "rätt" pris. Ibland kan det vara bra med två hus. Som sagt, vi får se...! /Tommy.
Jag har just sett dokumentärfilmen Sång till Bergslagen på SVT. Kunde inte undgå att tänka på dina bilder med alla fina miljöer man såg i filmen. Trevlig serie du tagit. God fortsättning på året. Hälsningar Mats
Svar från Tovok 2021-01-02 21:06
Hej Mats och tack för fin kommentar! Jag såg faktiskt större delen av filmen idag och jag kan förstå vad du menar. Miljöerna känns igen, även om det inte var filmat exakt här, och en del bilder kändes nästan som om jag hade tagit! Så det är väl en sådan fotograf jag är/har blivit... Bygdefotograf, kanske, och det är ju jättefint! (Fast det fastnar egentligen alldeles för lite människor i mina rutor, jag kanske skulle behöva komma över besväret och blygheten...? Eller inte... Vi får se hur framtiden ser ut! God fortsättning! :) /Tommy.