Bilden i främsta rummet!

Snabbvisit till Rättvik.

Ett kort besök på kära gamla Stiftsgården igår.

Detalj av krucifixet i enhetens kapell.

Kyrkstallarna.

Meningen var sen att jag skulle göra några "strandhugg" längs vägen hemåt för att fotografera, men jag blev alldeles trollbunden av Lotta Bromes intervju av Laleh i radions p4, vilken fantastisk människa hon verkar vara. Jag blev kvar i bilen!

Inlagt 2012-02-08 22:21 | Läst 2093 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Jag tror att jag var på ett konfirmationsläger där om jag inte minns helt fel. Har i alla fall sett de fina Kyrkstallarna. Lotta är bra och Laleh en cool naturbegåvning. :-) //Ewa
Svar från Tovok 2012-02-08 23:07
Vad hade du för dig på lägret egentligen, eftersom du inte kommer ihåg var du var...;-))! Ja, det verkade som om det var fion personkemi mellan intervjuare och intervjuad. Lotta är jätteduktig, men det var ju främst Laleh jag syftade på.Jag tycker nog att hon är mer än en cool naturbegåvning efter gårdagens radiointervju. Hon verkar klok och genomtänkt. Tillåter sig att tänka efter, före, vilket är ovanligt men ack så viktigt i vårt samhälle. På något sätt är är det som om Laleh lever sitt budskap som har med livet självt. Det uppskattade jag mycket när jag hörde henne igår! /Ha det fint. Tommy.
Ewa Kirjavainen 2012-02-09 13:56
Det är ju trots allt ca. 30 år sedan och minnet börjar bli lite trögt. Hmm... vet bara att vi busade och låste in vår konf.präst i ett skåp. :-) Han var supercool. Håller med ang. Laleh, hon känns äkta och ren. Ha det fint!