Bilden i främsta rummet!

Årets första tulpanbukett...!

Jag läste att tulpanens dag hade passerat. Jag gillar tulpaner och tycker att de peppar lite att trots allt så är nog ljuset och våren på väg. Så jag köpte en bukett med brandgula (vackert ord som en sällan använder!) tulpaner i går. Idag satt jag och tittade på blommorna och tänkte att, "nu får du väl ta dej i kragen och fotografera lite, det är ju en vecka sen du tog en bild överhuvud taget!". Så idag blev det lite närstudier av tulpanbuketten, macrostyle, handhållet (så inte är det särskilt skarpt), och i alltför dåligt, blandat ljus, (så inte är det brusfritt och färgerna är lite mysko). Men det blev ju någon sorts bilder idag iallafall!

****

1.

****

2.

****

3.

****

4.

****

Inlagt 2020-01-18 19:04 | Läst 1136 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Varma fina bilder. Brandgult är en bra beskrivning :) Jag känner igen känslan när man måste ta sig samman och ta några bilder för att komma igång igen. Det blev ett bra resultat. Gillar framförallt nr 1 och nr 4. Hälsningar Mats
Svar från Tovok 2020-01-19 20:45
Tack Mats! Ja ibland behöver man diciplinera sig själv för att komma igång, (å andra sidan vet man ju vid det här laget att foto-torkorna kommer och går lite nu och då, de brukar gå över...! :) /Tommy.
Härliga, brandgula tulpaner! Själv använder jag alltid ordet brandgult men ungarna och barnbarnen frågar vad menar du farfar, brandgult? Orange tror jag det heter idag men för mig är det brandgult. Bra, nu är vi två! Hälsningar/ Björn
Svar från Tovok 2020-01-19 20:47
Tack Björn! Fast jag brukar normalt använda mig av det orangea ordet, även om jag tycker att "brandgult" är både poetiskt och vackert! :) /Tommy.