Bilden i främsta rummet!

Åter i skymningslandet!

Sen oktober i ett litet samhälle någonstans i Sverige!

1.

2.

3.

4. När jag kom ut från apoteket hade man tänt alla färger i byn.

5.

(Ja jag vet att de tre sista bilderna är rätt lika, men jag kunde inte bestämma mig för vilken jag tyckte bäst om!) :)

Inlagt 2013-10-29 21:03 | Läst 4247 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Roligt med lite bilder från Norberg! Jag gillar alla dom här små orterna på landet, på nåt sätt glöms dom bort ibland. Inte för att jag hör hemma just i Norberg - jag bor i Finspång men har fritidshus i Korsheden utanför Söderbärke- så Norberg är ju inte obekant. Fina bilder! Av dom tre sista? Tja, nån av de två sista för dom har så fina speglingar i dom regnvåta gatorna. Egentligen sista bilden, den har fin blandning av elljus och himmelsljus, men jag skulle vilja ta bort (el åtminstone tona ner) huvudledsskylten. Hälsningar/ Björn T
Svar från Tovok 2013-10-29 22:26
Tack Björn! Ja för mig som bor i Norberg så är det ju här jag har min utgångspunkt, nästan så man blir lite hemmablind! :) Jag gillar nog också den sista bilden bäst. Jag tryckte av precis när en bil lyste på skylten. Jag kan tycka att den gör bilden lite annorlunda om inte annat! /Tommy.
Fina skymnings bilder , men det såg lite tomt ut i Norberg ;-)
mvh micke
Svar från Tovok 2013-10-29 22:32
Tja folk var väl upptagna med annat, typ handla på ica. Sen var det ju inte det allra mysigaste vädret. Sen kan man ju undvika att få med så mycket folk på bilderna. Jag gör det ganska ofta. Där har du tre orsaker till det. Tack för kommentaren Mikael! :) /Tommy.