Bilden i främsta rummet!

Att få prata helt oemotsagd om sitt fotograferande...

Dagens bild får bli en bild av en bukett tulpaner, när de är som allra vackrast!

Detta för att fira att jag har gjort något modigt idag, Idag har jag nämligen pratat om mitt fotograferade inför en grupp med daglediga (läs pensionärer, mestadels) och arbetskamrater i Krylbo församlingshem om hur, vad och varför. Jag är ganska van att stå inför människor och tala, men det här var en helt annan sak. Fotograferandet är en skapande verksamhet, som mestadels går på känsla för min del, så det har inte varit helt lätt att konkretisera och avgränsa. Jag tror dock att det blev ganska uppskattat. Dessutom visade jag närmare 400 bilder, framför allt från Krylbo med omnejd. (De flesta hittar ni här i min blogg!)

Jag kan mycket väl tänka mig att göra om det! :))

Inlagt 2012-02-29 21:44 | Läst 2639 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Kul Tommy, Grattis!
Hälsar /Claes :-))
Svar från Tovok   2012-02-29 22:33
Tack Claes! /Tommy.
Grattis Tommy vad roligt! Jag kan tänka mig att du lärt dig en hel del när du ska sätta ord på det som just går på känsla.
//ewa
Svar från Tovok   2012-03-02 11:31
Tack Ewa! Visst är det så att man lär sig mycket av det här, det känner jag, men jösses vad mycket jobb det har varit! /Tommy.
Flag Counter

Innehållskategorier