Bilden i främsta rummet!

Blogginlägg 300, Power big meet 2012!

Det är nog femte året som jag besöker detta evenemang med kamera. Lite av tradition. Vädret var dock lite av det mer gråmulna slaget på fredagen. Dessutom blev jag sen till fincruisningen. Spelar inte så stor roll, det är ändå det inofficiella delarna av mötet som är allra roligast. Och bilarna är fina, flera av dem är som rena konstverken.

Klassisk konst.

Modern konst.

(Undrar just om de har åkt i den bilen ända från Österrike?)

Ibland är det som om något så konkret som bilar kan bjuda på sina egna små abstraktioner.

För mig har Powermeet dock kommit att handla mer och mer om människor. Människor besjälade av sitt stora bilintresse. Vanliga betraktare, som jag. Festprissar och tråkmånsar. Och inte minst alla profiler som sätter färg på sin omgivning.

Det gäller att vara stadig på hand!

Svenska kyrkan ordnar, traditionsenligt, vigslar och dop i drive-in stil. En del av Powermeet som i främsta rummet handlar just om människor och om mänskliga känslor.

Bättrar på make-upen

Nervös väntan och spänd förväntan får man förmoda.

Styrketår.

Brudbukett.

Kanske en dopkandidat.

Vill man däremot ha lite mer action bör man söka sin ut till Hälla köpcentrum. I år var det trängre  än tidigare och det tog tid att ta sig in till den stora parkeringen. Men det var en riktig folkfest när jag väl hade tagit mig in.

Nytt för iår var att man kunde "börna" officiellt. På en bana som man spärrat av kunde man bränna gummi utan att vara rädd för att polisen skulle haffa en. Jag hade aldrig lyckats vara på plats tidigare, typiskt då att den första "burn-out" jag fotograferade skapades med hjälp av en Volvo 240. ;)

Men sen blev det bättre!

Jag kan ändå tycka att det är ett lite märkligt folknöje detta. Men ändå märkligt fascinerande!

Med några detaljerade bilbilder lägger jag Powermeet 2012 till handlingarna. Ett långt inlägg nr.300 med många bilder. Återstår bara att lägga upp årets bilder och några till i ett album. Ber att få återkomma med en länk dit! (se nedan) Må så grankott!

http://www.fotosidan.se/gallery/view.htm?ID=333533

Inlagt 2012-07-08 19:42 | Läst 4822 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Kul med lite trevliga detaljbilder i skörden. Det blir ett annat flow i bildflödet när man mixar in lite tajta detaljbilder också, det är lätt att glömma.
Svar från Tovok 2012-07-08 21:45
Tack Patrik! Jo, visst är det så, men jag har annars lätt för att snöa in på detaljer! :) /Tommy.
God kväller i stug värmen Tommy.
Vilka härliga bilder från Power.
Var själv på plats vid Hälla hela Fredags kvällen.

Ha det gött.
// Tommy
Svar från Tovok 2012-07-08 21:48
Go´kväll själv och tack Tommy för snäll kommentar. Själv var jag inte på hälla i en timme ens, alldeles för lite, men det var den tiden jag hade! :) Må bäst! /Tommy
Jäkligt läckra bilder Tommy!
Svar från Tovok 2012-07-08 21:48
Jättetack Mahdad! :) /Tommy.
Grattis till 300 och tack för de härliga bilderna! Tänkte åka dit men det blev inte av, nästa år kanske. :-)
//Ewa
Svar från Tovok 2012-07-09 21:58
Ja, gör det Ewa, det är ett kul fotoevent! Nu börjar du samla på dig flera fotoutflykter, dags att börja beta av dem, eller hur? ;-) Tack för din kommentar! /Tommy.