Bilden i främsta rummet!

Det finns platser jag återvänder till då och då för att fotografera, Spännarhyttan t.ex.

Ja, egentligen är det ganska många platser som står på den listan. Men den utbrunna verkstadslokalen i Spännarhyttan har verkligen så många detaljer, vinklar och uttryck. Så dit återvänder jag lite nu och då, under olika ljus och väderförhållanden. Så de här bilderna har jag väl tagit förr.....typ! :)

****

1.

****

2.

****

3.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

****

8.

****

9.

****

10.

****

11.

****

Inlagt 2021-05-01 20:50 | Läst 1719 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej Tommy, där verkar det finnas många spännande detaljer tillsammans med de vackra tegelmurarna! Jag har bläddrat igenom serien flera gånger och ser mkt fint - det vackra teglet, de rostiga järnplåtarna, säkringstavlorna. För egen del skulle jag välja lite mörkare bilder och kanske lite mer kontrast/färgmättnad, det skulle ge mig mer känsla av kraft och tyngd som jag känner finns i dom här materialen - men jag uttrycker mig försiktigt, jag är inte så bra på det estetiska och vi har alla våra egna sätt att se. Bilderna är jättefina! Hälsningar/ Björn
Svar från Tovok 2021-05-02 21:09
Tack Björn för din kommentar! Ja, du det där med att redigera ljuset i bilderna, det tycker jag är bland det svåraste. Mycket beror nog på att datorn jag ha inte är särkilt bra och ändamålsenlig för fotoredigering. Det är svårt att se hur det blir i slutänden. Det är lätt att det antingen blir för lite eller för mycket. Bilderna här hade både mer färg och kontrast innan jag kollade igenom dem en sista gång innan publicering, men så tyckte jag att de var "lite för mycket". Så jag ljusade upp några av dem. Det var säkert dumt. Jag tycker dock att de senare bilderna är lite bättre än de första som jag också tycker är alltför blekmesiga! :) Allt gott! :) /Tommy.