Bilden i främsta rummet!

En konstutställning med mer än en röd tråd!

Idag har jag och barnen varit på konstutställning. En utställning som passar både en åttaåring och en femåring såväl som en fyrtiosexåring! (Treåringen sov under hela besöket!). Vi var till Karbennings kyrka och tittade på min förra jobbkompis Ingrid Söderlunds fantastiskt underfundiga verk i quilt-art och lappteknik. Utställningen pågår hela juli månad ut, så det finns chans att se den, gör det! :)

Några bilder:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

(Min favorit, jag tycker den är såå vacker! :)

8.

9.

Sen blev det gofika på Amandas café i huset bredvid. Tänk att man kan få uppleva så vacker konst en onsdag i juli i en kyrka ute på landet! Tack för det! :)

Inlagt 2016-07-20 22:51 | Läst 1184 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder med mycket värme och kärlek. Det ser klyschigt som text men det är precis den känslan jag får av dina bilder. En gofika med en stor andel socker och kanske t o m grädde verkar vara den bästa avslutning man kan få en sådan dag.
Hälsningar Lena
Svar från Tovok 2016-07-21 22:31
Ja, hon själv vill ju visa på det goda i livet. Jag tycker precis som du att de förmedlar värme och kärlek. Kanske till och med tröst och förtröstan i en värld och en tid som så innerligt väl behöver det! Och hon gör det med ett innerligt, "barnsligt" uttryckssätt, (barnsligt i ordets djupaste och innerligaste betydelse, som den som har förmåga att se livet som det verkligen är...) Att det dessutom är just lapptäcksteknik, tyg och handarbete som ju inte är så vanligt som konstnärligt uttryck gör det ännu mer sevärt! Kaffe och drömtårta satt som en smäck efteråt! Tack för din kommentar Lena! :) /Tommy-