Bilden i främsta rummet!

Ett litet besök på Badelunda kyrkogård i Västerås.

Det är ju så fint på kyrkogårdarna så här på hösten. Så när minneskortet var återfunnet (se gårdagens blogg), så åkte jag ut till Badelunda kyrka och kyrkogård. Här har jag varit präst i tio år, men nu var det länge sedan jag besökte den!

1.       

Man hade precis haft vigsel i kyrkan. Birgitta, vaktmästare, städade både ute och inne efter gudstjänsten. Ett roligt återseende och det blev också en möjlighet för mig att gå in och titta om det så ut som det brukar... Men först ett litet besök på kyrkogården....

2.                                                                                 

3.                                                                                 

4.         

5.         

6.                 

7.                                                                                     

8.                                                                               

9.           

10.                                                                               

(Jodå, kyrkan såg ut som jag minns den! ;)

11.         

12. Sen var det dags att åka hem! :)

Inlagt 2019-10-06 19:11 | Läst 1285 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Vacker kyrka, särskilt inifrån, och en vacker kyrkogård! Jobbar du fortfarande i LR eller? Jag frågar delvis därför att i mitt tycke skulle jag velat ha lite mer mättnad och kontrast i utebilderna. Definitivt en smaksak och det är lätt att få för mkt av det nu på hösten men ändå, så känner jag när jag ser utebilderna. Önskar dig en bra vecka! Hälsningar/ Björn T
Svar från Tovok 2019-10-07 19:23
Tack Björn, precis en sån kommentar med feedback som jag behöver just nu när det är så mycket nytt! Jo jag håller på med LR så mycket jag orkar. Men jag är nog lite för försiktig som du säger, det är så lätt att det blir för mycket av det goda...! Jag kanske lär mig! :) Meningen är väl att en ska lära sig lite undan för undan! Hälsn. /Tommy.