Bilden i främsta rummet!

Ett stycke vintereftermiddag vid verket i Avesta.

Nu var det länge sedan jag var här. När jag jobbade i Avesta med omnejd var jag här ganska ofta. Nu har jag inte ärende hit längre på samma sätt. Restaurangen som fanns här har dessutom stängt, så det blir ingen lunch här heller. Men det är ett trevligt område att gå runt och fotografera. Det har jag gjort idag!

1. Mastodontarkitektur och konsthall.

2. Industriminne, nästan som en borg.

3. Fullt av fina detaljer.

4. Vinklar och vrår.

5. Perspektiv.

6. Snart är det hjul igen.

7. En kuggfråga kanske.

8.

9. Ja, jag kommer nog aldrig att se mig mätt på de här väggarna. Man skulle nog kunna ägna ett helt fotoliv åt att avbilda alla dessa olika detaljer, strukturer, färger och material. Fast nu har jag i alla fall tillbringat en liten stund av en vintereftermiddag här. Det var fint! :)

Inlagt 2016-11-12 21:12 | Läst 1136 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder med många fina detaljer och läckra färger. Finns det ett vattenfall eller en kraftstation där?
Svar från Tovok   2016-11-13 10:35
Tack Ernst-Göran! Jodå Avestaforsen ligger precis bredvid med tillhörande kraftstation.
http://www.fotosidan.se/blogs/tommysbloggosfar/avestaforsens-brus.htm
/Tommy.
Flag Counter

Innehållskategorier