Bilden i främsta rummet!

Följ med mig på en liten runda i centrum i Sala i kylan!

Det var egentligen meningen att jag skulle göra ett ärende och käka lite i stan när jag åkte ner. Det blev inget av det. Men några bilder blev det iallafall! 

1. Stora torget, rådhuset till vänster, Sparbankshuset till höger. (Ful stolpe i mitten!:)

2. Rådhuset i en annan vinkel, mycket snö på torget.

3. Rådmansgatan.

4. Norra Esplanaden, Missionskyrkan till vänster.

5. Rådmansgatan från andra hållet.

6. Inte lätt att hitta en plats att sitta på här inte! :)

7. Gruvgatan mot Kristina kyrka, (en av de allra finaste kyrkorna, om du frågar mig! ;) Här röjde man snö från taken.

8. Kyrkogården.

9. Ekebyskolan från kyrkan sett. Där gick jag i högstadiet.

10. Vallaskolan i motljus, sett från kyrkogården. 

Sen åkte jag hem.

Inlagt 2019-02-08 19:07 | Läst 1102 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina färger på din stadsvandring. Efter beröm av Kristina kyrka jag sökte bland dina bilder och fann interiörer från Nora kyrka, värd allt beröm. Troligen finns också av Kristina men så djupt borrade jag inte i din blogg.
/Eric
Svar från Tovok   2019-02-09 21:25
Tack Eric! Nej du, jag har tydligen missat att lägga ut några interiörbilder från Kristina kyrka. Jag trodde först att jag hade gjort det, men det visade sig att det var fel! Det är numera rätt sällan jag är in i Kristina kyrka. När jag var där senast tror jag att det var begravning, så det var inte riktigt läge att gå in o fotografera. Men det är ju något jag verkligen måste åtgärda! Fast Nora kyrka är verkligen också en riktig pärla! :) /Tommy.
Flag Counter

Innehållskategorier