Bilden i främsta rummet!

Idag har jag fotat vännen Anna!

Anna gillar Amerikanskt 50- och 60-tal. Vi höll till på en helt fantastisk lokal, Eastbridge Cruicin´Café mellan Västerås och Enköping. Oj va med nostalgigrejer det fanns där i den lilla lokalen. Tack Baiba Åkerlind för att vi fick komma! Det var superkul och jag tycker vi fick med oss några fina bilder hem! (Om du tänker komma med konstruktiv kritik, så var snäll! Jag har aldrig gjort någonting sånt här förut!)

****

1.

****

2.

****

3.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

****

8.

****

9.

****

10.

****

11.

****

12.

****

13.

****

14.

****

15.

****

16.

****

17.

****

Modell: Anna Sundqvist.

****

Inlagt 2024-03-09 22:23 | Läst 600 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Jättemaffiga bilder! Ni måste ha haft otroligt kul.
Svar från Tovok 2024-03-10 20:14
Tack Peter! ja, det var verkligen jätteroligt, och resultatet blev mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på! :) /Tommy.
Hej Tommy.
Jag känner igen den miljön här från Roskilde, där jag har fotograferat några damer som din modell här. De har en butik här, där de säljer 50-60-talskläder. De är också båda involverade i amerikanska bilklubbar.
Du har en hel del fina bilder här och hon är säkert nöjd med resultatet också.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Tovok 2024-03-10 21:40
Tack Erik! Det är en fascinerande värld det här med amerikanska bilar och allting som kretsar kring "Raggar-kulturen" och så många människor som ägnar en så stor del av sina liv åt det, och jag kan förstå det. Det är en färgglad, och glad värld. Det var kul att komma till "Eastbridge Crusing Cafe" och få se den miljö de har byggt upp där. Så mycket prylar! :) Jag är mer än jättenöjd med bilderna på Anna! :) /Tommy.
Hej Tommy,
vilka härliga bilder du visar och jag blir verkligen glad över att du har en vacker modell som inte är "trådsmal". Tyvärr verkar modellbranschen återigen svänga mot de riktigt tunna idealen och det är så beklämmande. Snyggt fotat Tommy och inte alls vad du brukar visa :-)
Hälsningar Lena
Svar från Tovok 2024-03-10 21:50
Tack Lena! Kul att du tyckte om bilderna! De blev över förväntan! Det var Anna som lade ut en fråga på fejjan om det var någon som kunde tänka sig att fota henne, och jag tänkte inte ens en sekund innan jag svarade. Hade jag tänkt före, så hade det kanske inte blivit något, för jag har ju aldrig testat förut! Men jag är glad att jag vågade utmana mig själv lite...! Och visst är hon snygg, Anna?! :) /Tommy.