Bilden i främsta rummet!

Idag har jag reducerat mitt fotograferande till att bara handla om färg och form...!

Ibland känns det som om det går lite i tomme. Det här blogginlägget är väl ett uttryck för det. Ändå, eller kanske just därför så visar det och talar det om för mig om min egen kreativitet och mitt bildskapande. Därför blev det en blogg idag också... Så häng med mig på en fotoexpedition till Gallerian i Avesta, en liten övning i färg och form.

1. 

~Bubbelgum~

2.

~Inomhusbelysning~

3.

~Mysfaktor~

4. 

~Takkonstruktion~

5.

~Fasadspeglingar~

6.

~Utomhusbelysning~

Inlagt 2019-01-14 19:24 | Läst 2122 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Tror också på idén att det är bra att ha kontinuitet och fortsätta även om det i ögonblicket inte känns som några pangbilder, helt enkelt för att alla bilder aldrig kan vara pangbilder. Däremot avstår jag från att fota när det mera tydligt "tar emot". Gillar första med lekbollarna, framförallt för den avtagande skärpans skull.....Hälsningar/ Björn T
Svar från Tovok 2019-01-16 09:58
Så är det Björn, all kreativitet är inte inspiration utan också beroende av att man faktiskt gör något och det kan ju faktiskt BLI inspiration. Så tänker jag mycket just nu. Den första bilden är faktiskt just bubbelgum, alltså tuggummi i en tuggummiautomat, och inte bollar! Tack för din kommentar Björn! :) /Tommy.