Bilden i främsta rummet!

Idag, min bild av framtiden...

Kanske värnlösa i någon mening...

Men absolut inte menlösa.

Tre starka tjejer i min absoluta närhet...

Framtiden.

En för alla, alla för en!

Hoppas bara att alla Herodasar i världen förstår det...

(28 december, värnlösa barns dag)

Inlagt 2018-12-28 18:45 | Läst 377 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Fin bild av gemenskap och tilltro. Har jag förstått rätt betyder menlösa medelslösa i äldre svenska. Hälsningar/ Björn T
Svar från Tovok   2018-12-29 18:52
Tack för kommentaren! :) Jo jag känner såklart till betydelseförskjutningen i ordet "menlös". Det är ju den jag använder mig av här, skillnaden i betydelse mellan värnlös och menlös nuförtiden. Det är väl dessutom så att ordet "värnlös" också har blivit lite out-of-date. Inte innehållet eller betydelsen, men användningen… Det här med språkförståelse är knepigt. God fortsättning Björn! :)
Flag Counter

Innehållskategorier