Bilden i främsta rummet!

Ja, just det! Det har ju varit skidvecka i Norberg, och i dag har har det varit Engelbrektslopp!

När jag jobbade i Norberg och när Engelbrektsloppet gick av stapeln så var det lite tradition och sport att fånga starten. Sen var det gudstjänst i kyrkan och när det var avklarad så kunde man rätt ofta se de första gå i mål. Nu har jag naturligtvis inte den möjligheten. Idag har jag haft gudstjänst i Kumla. Men när jag kom tillbaka till Norberg, var jag ju bara tvungen att stanna för att ta några bilder på alla fantastiska människor i och omkring spåret just då...!

****

1.

****

2.

****

3.

Så lite reklam för Elsas Tangotårta! :)

****

4.

(Från början hade jag inställningarna på kameran från gårdagens övningar i långa slutartider. Så det blev lite rörelseoskärpa i några bilder, men det gör inte så mycket tycker jag. Lite mera fart och fläkt, helt enkelt! :) 

****

5.

****

6.

****

7.

****

8.

****

9.

****

10.

****

11.

****

12.

****

13.

****

14.

****

15.

****

16.

****

17.

****

18.

****

~Norberg 12 februari 2023~

****

Inlagt 2023-02-12 20:25 | Läst 1335 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Härlig fart och fläkt här och det ser ut som en mycket fin vinterdag. Ni verkar ha betydligt mer vinter än vi har. Det är höga nummer på en del åkare. Hur många är det som deltar?
Hälsningar Lena
Svar från Tovok 2023-02-12 21:03
Tack Lena! Nja det kom lite nysnö i går morse/natt annars är det inte mycket snö, inte. De som har preppat skidspåren till skidveckan har gjort ett hästjobb med framför allt konstsnö, tror jag. De har fått till en tvåmilsslinga som man har åkt på i de olika loppen under veckan, (tre varv under Engelbrektsloppet, alltså! Jag tror att jag har läst nånstans att det var omkring tusen åkare i Engelbrektloppet 60km idag, men jag är inte alls säker på det! De olika numren har kanske att göra med olika klasser, (det är också en vild kill-gissning! :) /Tommy.