Bilden i främsta rummet!

Känslan av Bohuslän - Granit och saltvatten...

Två veckors semester på västkusten ett välbehövligt skifte av intryck, perspektiv och luftmassa. Som vanligt blev det mycket fotograferat, över två tusen bilder, och nu har jag börjat känna igen vad som är "mitt" bohuslän bland alla motiv. Det handlar om de grundelement som bohuskusten är uppbyggt av, främst då graniten och saltvattnet, och mötet dem emellan. Jag tänkte jag skulle presentera några av bilderna här, kanske blir det något mera av dem, tyck gärna till!

Det jag främst vill förmedla är en känsla i mina bilder, känslan av mötet mellan graniten och saltvattnet, därför har jag skruvat lite mer i bilderna än vad jag vanligen brukar. Tacksam för dina synpukter!

Först några bilder från Smögen...

 

Inlagt 2011-09-06 20:34 | Läst 915 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Flag Counter

Innehållskategorier