Bilden i främsta rummet!

Gotland 2018, Kneippbyn, eller "Pippiland" som mina barn säger...

Dokumenterat med 2 Megapixlars upplösning p.g.a. att klanten bakom kameran hade lyckats komma åt någon inställning i kameran dagen före, (se gårdagens inlägg). Men det märks ju inte så mycket av det just här i bloggen, som tur är! :)

1. En ros vid husknuten på Villa Villekulla får bli första bild från den dagen.

2. Hej Kaj!

3. 

4. Poliserna Kling och Klangs bil.

5. En fin liten nöjespark, tycker vi. Vi undrade dock varför det var så pass lite folk i parken. Visserligen tidigt på säsongen, men ändå...

6. Förmodligen var det för att det var studentfirande just den dagen. Inne i "stan" var det ett helt annat drag! :) Men för oss var det helt perfekt!

7. Sedan en liten husesyn hos Pippi Långstrump. Meningen var nog att vi skulle ha varit flera som gick in, men just då fick pappan gå själv! Nåja, Pippi låg och sov i alla fall så...!

8. Köksgeråd

9. 

10. Lilla Gubben.

11. På övervåningen satt Astrid själv och skrev. En fotoutställning med bilder från inspelningarna fanns det också på väggarna...

12. ...och i trappan!

Sen när jag kom ut i solen igen upptäckte jag vad som var så konstigt med min kamera, (t.ex. att jag fick plats med 35 tusen (!) bilder på minneskortet.) Så dags då, men, tur att det bara var en fråga om inställning! :)

Inlagt 2018-06-28 20:28 | Läst 674 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Flag Counter

Innehållskategorier