Bilden i främsta rummet!

Men, idag kom ljuset och speglade sig i pölarna...

****

1.

****

2.

****

3.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

****

8.

****

9.

****

10.

****

11.

****

~Norberg 23 februari 2021~

****

En väl syrlig kommentar till min förra blogg och en hård "diskussion" om och kring en medbloggare fick mig verkligen att tappa både fart, lust och inspiration. Jag borde väl ha bemött båda... Nu blev det inte så. Det gick så långt att jag började ifrågasätta om jag hör hemma här på Fs. Men bloggen här på Fs har varit motorn i mitt fotograferande i över tio års tid, så den är väldigt viktig för mig. Så jag fortsätter nog att visa upp min världsbild, på mitt sätt, här i mitt hörn av bloggosfären...

Inlagt 2021-02-23 21:12 | Läst 465 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Klart du ska fortsätta! Din blogg läser jag alltid, även om det kan bli glest mellan kommentarerna från mig.

Och troll finns, det vet alla som rör sig på Internet... Att somliga av dem klär sina tillhyggen i någon sorts pseudoreligiös camouflagedräkt är ju både tråkigt och stötande. Men som du vet, man har ju en kind till... eller hur?

Väl fångad stämning i din bildserie! Ha det bra i slasket däruppe! Stockholm har liknande väglag just nu.
Svar från Tovok 2021-02-24 20:39
Tack för peppen Per! :) Ibland tröttnar man bara! Men det är väl bara "att bryta ihop och komma tillbaka! :) (Det kanske är ett sätt att vända andra kinden till?) Roligt att du tycker om mina bilder dessutom! :) Hadetgott! :) /Tommy.
2021-02-24 09:19   Justus
Klart du skall fortsätta. Låt dig inte störas av aggressiva gnällpellar.

Uppskattar just din förmåga att utveckla serier av "triviala" detaljer på ett konstruktivt sätt.

F.ö. är Norberg, Bergslagsstrakten och Västmanland ett mycket uppskattat område efter många års tidgare boende där.
Svar från Tovok 2021-02-24 20:46
Tack snälla för stödet, det uppskattas! Fast ibland tar sig gnället in, där det inte ska... så är det väl med livet...! Trivia och detaljer gillar jag... det stora i det lilla och det enkla som visar på det komplexa, kanske! :) Det finns mycket att se och uppleva här i mina trakter och det är ju bra det, när man ju inte ska åka så långt. Det finns motiv alldeles runt knuten! :) Tack igen! /Tommy.
Du har verkligen fått med speglingarna på ett fint sätt. Jag fick bläddra och titta flera gånger. Den sista bilden är nog nästan läckrast och gjorde i alla fall att jag började om i bloggen och tittade igen. Jag läser gärna dina inlägg och hoppas verkligen att du fortsätter.
Hälsningar Lena
Svar från Tovok 2021-02-24 20:48
Tack för det snälla Lena! :) /Tommy.