Bilden i främsta rummet!

Några provbilder med nya gluggen...

Det var i slutet av december som jag halkade och slog sönder den "lilla telezoomen", Pentax DA 55-300/4,5-5,8. Jag har funderat mycket på om och hur jag ska ersätta den. Jag har noga övervägt och kollat på motsvarande zoomar från Tamron och Sigma. Men så dök det upp ett likadant objektiv som det jag hade begagnat hos Cyberphoto, så jag slog till. Igår landade det hos mig och jag fick känna på den en liten runda. Det känns i stort sett helt nytt, knappt ett spår av användning. Eftersom jag redan har haft ett exemplar av zoomen, så känns det helt bekant, och den presterar minst lika bra...

Några provbilder i all enkelhet, normaljusterade som jag brukar i PSE 10 :

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

Inlagt 2018-02-23 20:46 | Läst 903 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Minst lika bra ser det ut som också! Fundersamma anden på bild fem tycker jag ser extra charmig ut.
Svar från Tovok   2018-02-24 19:45
Tack måns, ja zoomen känns bra. Vad anden håller på med vet jag inte den simmade runt på det där sättet en lång stund. :) /Tommy.
Flag Counter

Innehållskategorier