Bilden i främsta rummet!

Roadtrip Bäsingen, två vackra broar!

Min Hemester fortsätter. Idag jag jag åkt runt sjön Bäsingen, (Avesta kommun). Det här är ett områden jag känner ganska väl, eftersom jag har jobbat här. Idag har jag gjort några stopp och fotograferat, en del har jag fotat förr, annat inte...

****

1. Utsundsbron,

Dåförtiden hade jag en idé om ett fotoprojekt "broarna i Folkärna socken", (en liten lek med "Broarna i Madison county":). Tanken var att dokumentera och avbilda broarna i trakten. Utsundsbron, tycker jag är en riktigt vacker bro.

****

2. Bäsingens vatten.

****

3. Bron vid Näs bruk.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

Också den en riktigt vacker bro, eller hur?! :)

****

Sen åkte jag vidare till By hembygdsgård.

****

Inlagt 2020-06-23 22:00 | Läst 635 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?