Bilden i främsta rummet!

Små och lite större landskap i Fliken...

Fliken med sin fina lilla badplats utanför Kärrgruvan, (Norberg). Jag tyckte att det var ett ganska fint gråväder, även om solen nästan höll på att bryta igenom molnen. Det var lite blött och kladdigt, å andra sidan hade jag hela badplatsen för mig själv, sånär som på alla fåglar, (Nej, jag badade inte, det gör jag förresten nästan aldrig!) Men fåglarna tänkte jag åter vända till i ett annat blogginlägg! Sjön heter förresten Gäsen.

****

1.

****

2.

****

3.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

****

8.

****

9.

****

10.

****

11.

****

12.

****

13.

(Häromdagen såg jag en alldeles lysande bild tagen av Anders Geidemark, på en Koltrast. Koltrasten var ganska liten på bilden, där den satt bland en massa träd och grenar. Och ändå, helt omisskännlig. Så vacker bild! Så när storlommen inte ville komma närmare tänkte jag att jag kunde testa att göra något liknande...

Jag tycker väl inte att jag lyckades, riktigt lika bra...! :)

****

14.

****

15.

****

16.

****

17.

****

18.

****

~Fliken 15 maj 2021~

****

Inlagt 2021-05-16 21:00 | Läst 1401 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Bilder och miljö som ger ro i själen!
Och visst fick du till storlommen. Det är ju precis så man oftast ser dem när tubkikaren är kvar hemma. En omisskännlig profil!
Svar från Tovok 2021-05-19 20:07
Tack snälla Yvonne för fin kommentar, den värmer! :) Och jag blir mer och mer nöjd med bilden på lommen, som du säger, det är ju sådär som man oftast ser den! :) /Tommy.