Bilden i främsta rummet!

Sommarlandskap vid Karbenning kyrka.

I går var jag ut till Karbenning för att se till min utställning. Den hängde kvar! Så jag passade på att fotografera det vackra sommarlandskapet.

...Ett något annat utsnitt.

Den gamla skylten fångar ju verkligen ens uppmärksamhet, eller hur? :)

Café Amanda höll naturligtvis öppet, så det blev en riktig go´fika med kaffe och morotskaka. Jag såg flera som gick in i kyrkan och stannade där en lång stund. Åh vad nyfiken jag blev på vad dom sa och tyckte, men det kanske var lika bra att jag inte fick höra det! :)

Även bakom knuten bredde sommaren ut sig...

Inlagt 2014-07-12 22:37 | Läst 1381 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Flag Counter

Innehållskategorier