Bilden i främsta rummet!

Svartvita kvadrater - "Church edition"!

Det var riktigt inspirerande att ställa in kameran i svartvitt läge, med hög kontrast och i kvadratiskt format, och plåta saker i min omedelbara närhet, som jag gjorde i måndags. Så idag gjorde jag samma sak i kyrkan alldeles före veckomässan ikväll. Jag har börja fundera på ett litet projekt. Vi får se vad det blir av det! :) 

****

Fönstret till sakristian

****

Koptiskt processionskors

****

Oblatask

****

Cellodetalj

****

Takvalv

****

Kororgel

****

Ängel

****

Förbönsljus

****

Kristusljus

****

~Norbergs kyrka 29 januari 2020~

Inlagt 2020-01-30 07:54 | Läst 2418 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Finfina bilder!

Mvh
Stephen
Du har hittat nåt! Fortsätt!
Bra serie! Svartvitt gör mycket för att renodla en bild.
Hej Tommy.
Det första jag märker här är att du har placerat texterna exakt rätt -
nämligen UNDER bilderna :-) :-)
I denna fina s/v-serie gillar jag nummer 1 och 4. Väntar ivrigt på uppföljaren.
Med många vänliga hälsningar från Erik.