Bilden i främsta rummet!

Tack, Norberg-Karbennings församling!

****

Ja, för idag har jag avskedspredikat och blivit avtackad i  Norbergs kyrka efter mina sex år i Norberg-Karbennings församling.


****

Dags för nya perspektiv och nya motiv.

****

Och tre "nya" vackra kyrkor i Kumla-Tärna-Kila församling, utanför Sala. (Detta är Kumla kyrka, den enda av de tre jag hunnit fotografera ännu.) 

(Vi kommer dock bo kvar i Kärrgruvan, för den som undrar, så undviker vi onödiga spekulationer...!:)

****

Inlagt 2021-11-14 19:10 | Läst 1985 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Grattis till din nya tjänst eller är det en befordran? Vet inte riktigt hur det går till i ditt skrå.
Hälsningar Lena
Svar från Tovok 2021-11-14 21:40
Tack Lena! Tja man söker tjänsterna precis som andra jobb (tror jag!). :) Den här nya tjänsten motsvarar den gamla, fast i en annan församling. (Lite samma, samma, fast annorlunda! :) /Tommy.
Grattis till det Tommy! Kommer ihåg att du var i Kohlsva före Norberg-Karbenning. Förstår att det är uppfriskande att då och då byta tjänst. Utan att veta kan jag tänka mig att det också är mer meriterande med att ha haft flera olika tjänster än samma under lång tid. Lycka till, hälsningar/ Björn
Svar från Tovok 2021-11-15 11:20
Tack Björn! Ja i Kolsva kom du och överraskade mig, det glömmer jag aldrig! Så kul! Det känns också väldigt roligt med det nya jobbet nu! Fast det är inte bara meriterande att byta tjänst. I kyrkan är det lite fint att ha varit på samma ställe länge. Men livet är ju inte sånt att man kan bestämma sig för att så här är det och så ska det förbli, om du förstår vad jag menar! Ibland får man greppa tillfället när det ges! /Tommy.
Lycka till med nya jobbet! Du har ju bytt förr och vet hur det är. I teorin är det exakt samma jobb men det tar ändå två år att lära sig det, det som "sitter i väggarna" är så olika.
Svar från Tovok 2021-11-15 11:22
Tack Måns, precis så är det! :) /Tommy.