Bilden i främsta rummet!

Tomaterna är dyra nu...!

Tomater skulle jag ha med mig hem från matbutiken, det hade jag bestämt mig för! Mina ögon fastnade på den lilla asken med små och lite större tomater i flera olika färger. Vilka vackra tomater! Så jag lade ner asken i korgen och gick mot kassan... 70 kronor kostade de... 70 spänn! Men jag var både ställd och lat, och tyckte att det vore alltför pinsamt att gå tillbaka med dem till grönsaksdisken. Så de fick följa med mig hem. Men jag tänkte att om jag har betalt 70 spänn för dem, så ska de iallafall få extraknäcka som fotomodeller för mig...! Det blev en färggrann kollektion!

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

Ja, de var riktigt goda! :)

Inlagt 2019-08-31 19:07 | Läst 339 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hellre 70:- för goda och vackra tomater än 20:- för tomater som bara smakar vatten!
Svar från Tovok   2019-09-01 20:30
Det är ju alldeles sant. Jag var bara inte medveten om att de kostade så mycket. Tomaterna var goda, även om jag har ätit bättre, då har de ju naturligtvis varit hemodlade...! :) /Tommy.
Jag hoppas verkligen att de var goda ( och värda det du betalade) för just nu borde alla svenska växthus digna av tomater. Vi har mer än vi kan äta i vårt lilla växthus och de smakar fantastiskt gott. Otroligt vackra, det kan jag hålla med om.
Hälsningar Lena
Svar från Tovok   2019-09-01 20:32
Tomaterna var goda, kanske inte, men kanske ingen sensation , men i och med att jag fick en fin fotosession tyckte jag att de betalade sig bra! :) /Tommy.
Dom gröna tomaterna är de godaste, om dom inte är för hårda, då behöver man vänta lite till! Har en grön som väntar på mig i morgon bitti, på frukostmackan..
Hälsn!
Svar från Tovok   2019-09-01 20:34
Det har du säkert rätt i Jan. Det är lite spännande att upptäcka hur olika smak olika sorters tomater kan ha! :) /Tommy.