Bilden i främsta rummet!

Utsikt från Gripsholms slott.

Den här gången stannade jag vid slottet utan att gå in i staden, familjen var dit, men jag kände att jag inte orkade. (Jag har ändå varit där flera gånger förut.) Men det blev i alla fall  bilder från där jag befann mig.

****

1.

****

2.

****

3.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

****

8.

****

9.

****

10.

****

11.

Ett gammalt mess från Tola om sin son Harald som dött utomlands.

****

12.

Lite människor på mina bilder för en gång skull.

****

13.

Sen gick vi förbi de här fina hojarna innan vi satte oss i bilen för att åka till nästa slott, Kakslottet i Taxinge!:)

****

Inlagt 2021-08-16 19:33 | Läst 490 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Fint bildsvep. Symmetriska svanarna trodde jag först var ett montage men icke! Puffbilden fin!
Svar från Tovok 2021-08-17 21:05
Tack Måns! Roligt att du tyckte om mina turistfoton! Svanarna var fina, och jag tycker själv att den bilden blev lite speciell, fast jag väntade förgäves på att de skulle vända sig emot varandra, (å andra sidan har man ju sett såna bilder förr, eller hur? ;) /Tommy.
Måns H 2021-08-17 22:28
Det verkar vara 2 svanar med varsin kull ungar. Tycker mig ana några grå dunbollar och tänker på Andersens Den grimme Aelling som växer upp till en vacker Svan.
Svar från Tovok 2021-08-17 22:41
Jag tror att det är två ungar och det skulle väl kunna vara parets ungar, eller hur? Så tolkade jag situationen i alla fall! :) /Tommy.