Bilden i främsta rummet!

Vacker kväll efter en fin dag!

Idag har det varit kanske den första dagen då det kändes som vår i luften. Egentligen hade jag andra planer för bloggen idag, men så åkte jag ner till byn för att handla på kvällen. Jag var ju bara tvungen att stanna till vid badplatsen vid Noren för att fotografera...!

****

1.

****

2.

****

3.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

****

~Noren, Norberg 26 mars 2020~

Inlagt 2020-03-26 21:23 | Läst 1438 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Om jag ska välja ut någon här då blir det nog sista bilden!
Svar från Tovok 2020-03-27 21:20
Tack Ragnar! Själv tycker jag bäst om den näst sista! 😀 /Tommy.