Bilden i främsta rummet!

Vårvinterlandskapet sett genom ett gammalt fönster och en publicering!

Idag har jag varit i Karbennings sockenstuga. Jag tyckte det blev en intressant vy över landskapet sett genom fönstret. På kvällen när jag var och handlade kunde jag inte stå emot min nyfikenhet att titta i nya Fotosidan magasin om jag hade fått med någon bild. Det hade jag! Min bild på blåsippan fanns där med tillhörande kritik. Jag fick dock stå emot min första impuls att bli generad över att den fick kritik, (vilket ju alla bilder får!), och att jag gick i försvarsställning. Jag köpte i alla fall tidningen och nu känns det riktigt bra, och bilden i tidningen är ju både stor och fin! (Även om färgerna i tidningen ser liiite annorlunda ut än vad de gör på min datorskärm, och kompositionen kan man ju tycka olika om... ;)

Inlagt 2016-03-15 21:34 | Läst 1239 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Grattis Tommy, jag såg bilden innan du skrev bloggen, och bilden är jättefin! Det blir något extra att se bilder i tryck, allra helst en stor bild i ett påkostat magasin! /Björn T
Svar från Tovok 2016-03-15 22:04
Tack Björn! :) /Tommy.
Det är en jättefin bild, och du fick ju ett helt uppslag dessutom:) Lite kritik mår vi alla bra av tror jag, i alla fall om den är konstruktiv.
Svar från Tovok 2016-03-16 20:37
Tack Ingemar, visst är det så! :) /Tommy.