Bilden i främsta rummet!

Vid Thorshammars verkstad när det inte är mycket kvar på året...

Efter gudstjänsten idag var fotosuget riktigt stort. Det kändes som om det var den första ljusa dagen på länge. Så jag hamnade ute vid Thorshammars verkstad en liten bit utanför Norberg. Det är så fint där och som sagt ljuset var också fint idag.

1.  

2.               

3. 

När jag skulle åka därifrån visade det sig dock att jag inte tog mig ur fläcken med bilen. Jag hade fastnat i snön och isen. Tur då att det finns godhet i världen. Två snälla människor stannade och hjälpte mig med att putta upp bilen på vägen. Tack  för det! (Annars hade jag väl stått kvar...) 

Inlagt 2018-12-30 19:37 | Läst 573 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Gott nytt år och tack för alla västmanlandsbilder!
Svar från Tovok   2018-12-31 16:05
Tack, detsamma J-O och tack för alla promenader vi har fått följa med dej på och alla andra bilder! /Tommy. 🌞
Flag Counter

Innehållskategorier