Annons
Kalender > Visa aktivitet

Nära Dig! -starka intryck, stilla möten och sällsamma ögonblick i Sörmlands natur

22 juni - 29 september
Plats: Nynäs slott; Tystberga | http://www.nynasslott.se/

I jakten på häftiga upplevelser eller för att finna sitt inre lugn söker sig allt fler allt längre bort -till exotiska resmål, paradisstränder och pulserande världsmetropoler. Men kanske finns det vi egentligen söker på betydligt närmare håll. Om vi bara tar oss tid att upptäcka det...

På midsommardagen öppnar en av årets största naturfotoutställningar i Sörmland. Nio fotografer -några professionella, några hobbyfotografer- och eleverna från årskurs 2 på Ljud & Bildskolans fotoprogram i Nyköping har alla på sitt personliga vis tolkat temat "starka intryck, stilla möten och sällsamma upplevelser i Sörmlands natur". Sammanlagt omfattar utställningen ett fyrtiotal bilder och ett stort fotokollage producerat av Ljud & Bildskolan.

I anslutning till utställningen kommer flera föredrag och en naturfotoworkshop att arrangeras under augusti - september. I samband med säsongsavslutningen 29/9 inbjuds allmänheten att delta i en kostnadsfri Foto-Loppis i Fähuset (maila nynasslott@nynasslott.se för mer info).

Utställningen äger rum i Fähuset, en stallbyggnad från 1700-talet vid Nynäs slott som ligger utmed kusten mitt emellan Trosa och Nyköping. Öppettider: 22/6 - 18/8 dagligen 10-16, 24/8 - 29/9 lö-sö 10-17. Fri entré.

Utställningen arrageras av Sörmlands Naturbruk/Nynäs slott, som ingår i Landstinget Sörmlands kultur och utbildningsförvaltning.

- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS