Annons
Kalender > Visa aktivitet

Arkitekturkulturen av Mattias Backström

9 januari - 28 mars
Plats: Nordic Light Hotel | http://tias.prosite.com

Backström vill med sina fotografier få betraktaren att börja se på omgivningen med nya ögon och tänka i lite andra perspektiv än vad många ofta gör. Det är inte alltid så att tillvaron behöver vara tråkig och grå bara för att man rör sig i en stad som vid en första anblick bara kan tyckas bestå av fula betong-, glas- och tegelstensfasader.

Runt omkring oss bland alla stillastående konstruktioner och byggnader hittar han ofta en rörelse och energi. Medan vi stressar hem från jobbet för att hinna slappna av kan vi försöka stanna upp och kanske lyfta blicken från mobilen en stund. Där ute pågår nämligen en sorts tysta samtal bland linjer, mönster och ytor i samspel som pockar på vår uppmärksamhet.

Denna värld har Backström valt att kalla för Arkitekturkulturen, vilket är samlingsnamnet på den kollektion med fotografier som han har turnerat land och rike runt med de senaste sex åren på gallerier, kulturhus, konsthotell, foto- och designmässor samt större företag.

Utställningen omfattar 17 verk monterade bakom plexiglas och finns till beskådan i hotellobbyn och restaurangmatsalarna dygnet runt.

För mer information, kontakta Mattias Backström på mattias@backstrom.com

 Januari 2012 
M T O T F L S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS