Annons
Kalender > Visa aktivitet

Närbilder - Ulf Berglund

2 mars - 1 maj
Plats: Enskede krog, Stockholm | www.ulfberglund.se/closeups

Fårade män träffas över en kopp te, dominobrickor eller en kortlek. Platsen är Tabarka i Tunisien. Under en dag följde fotograf UlfBerglund vad som hände på kaféet. Resultatet blev ett antal bilder på äldremän, vars ansikten berättar en historia.

– Av en slump hittade jag kaféet under en reportageresa i Tunisien. Atmosfären, miljön, men framför allt de gamla männens fascinerande ansikten gjorde att jag stannade för att plåta dem och det som utspelade sig i lokalen, säger Ulf Berglund.

Bilderna från Tunisien är den svartvita delen avutställningen ”Närbilder”. Den färgsprakande halvan består av starktuppförstorade detaljbilder på blommor.

– Jag har fotograferat min egen trädgård i Ängelsberg i fem års tid för att följa vad som händer. Över 2 000 bilder har det blivit med tiden. Jag har valt ut några favoriter som jag visar nu. Alla blommor på utställningen är fotograferade påplats i trädgård, säger Ulf Berglund.

Ulf Berglund har arbetat som fotograf i över 20 års tid. Han har bland annat jobbat på Expressen, Aftonbladet och Svenska Dagbladet. I dagär han frilans och gör bland annat resereportage från i stort sett helavärlden. Ulf Berglund bor i Stockholm och Ängelsberg.

Öppettider:
måndag 10-15
tisdag-fredag 10-22
lördag 17-23, söndag17-21

 

Hitta till Enskede Krog
Gamla Tyresövägen 326
tel 08-398860
www.enskedekrog.se

Kontaktuppgifter
Ulf Berglund: ulf@ulfberglund.se eller 0708-82 02 22

 Mars 2008 
M T O T F L S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS