Annons
Kalender > Visa aktivitet

Sensitive Surface 2.0, Sergey Melnitchenko, Maurice Nuiten, AdeY, Wes-P

23 mars - 29 april
Plats: Fotogalleri Vasli Souza, Malmö | http://www.vaslisouza.com/exhibitions/sensitivesurface2/

Vernissage: 23.03.18 från kl 18-21

Öppet: Ons-Fre 13-18, Lö-Sö 12-16

I 2016 kurerade Vasli Souza utställningen Sensitive Surface, en grupputställning som utforskade olika perspektiv över användningen av den manliga kroppen i dagens fotografi. Konceptet Människan har skiftat under det senaste decenniet och ökningen av feminism och sexuella befrielsesrörelser bidrog till att förvandla tanken om maskulinitet. I Sensitive Surface 2.0 fortsätter vi denna undersökning, med nya verk och nya artister.

Sergey Melnitchenko

Född i Mykolaiv, Ukraina 1991. Nyligen vinnare av 2017 Leica Oskar Barnack Award Newcomer. Medlem av ukrainska fotografiska alternativet, en kollektiv som främjar samtida fotografering i Ukraina. Hans arbete har visats i olika internationella solo- och grupputställningar, inklusive Landskrona Fotofestival (2015) och Off_Festival Bratislava (2014).

Maurice Nuiten

Född 1990 i Roosendaal & Nispen, Nederländerna, för närvarande baserat i Amsterdam. Han tog examen från MA Fine Arts på AKV | St.Joost, s'-Hertogenbosch och arbetar i ett blandat fält av fotografi, performance, installation och text. Nuiten vill att vi ska se de ögonblick som han möter och med detta vill han att vi ska känna hans sanning. Inspirerat av hans personliga liv och boken "den lilla prinsen" får han oss att känna en friktion mellan världen och sig själv och den kamp han gör inom detta liv.

Adey

Är en brittisk född fotograf baserad i Malmö, Sverige. Hans arbete har utställts över hela världen och år 2015 publicerade han själv sin första fotobok "Right and Left". Genom att ifrågasätta konstruktionerna runt omkring oss har hans arbete mötts med konstant censur på sociala medier och har tagits bort från ett antal olika plattformar. Hans öppna brev till Instagram fick internationellt erkännande genom att han delades med ett antal nyhets- och mediautbud.

Wes-P

Bättre känd under namnet @uespiiiiii är en trettio år gammal komiker från Japan, känd för sina absurda och humoristiska onlinevideoer, där han använder sin egen kropp som en yta för att återuppfinna the old classic Tablecloth Trick.

- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS