Annons
Kalender > Visa aktivitet

Naturen i närbild - en fotohelg i Botaniska 21 – 22 juli

21 juli - 22 juli
Plats: Botaniska Trädgården, Göteborg | www.närbild.se

Naturen i närbild är mötesplatsen för alla som har ett intresse av naturfoto i alla dess former från makro, landskap, trädgård, skog, till undervattensfoto, ja allt. Under två dagar (21-22 juli) får du som besökare uppleva en fotofest fylld med inspiration. Naturen i närbild är en hyllning till den fantastiska natur som vi har runt knuten, även mitt i staden.
Det blir en kollektiv fotoutställning, fotoworkshops och föredrag. Några av Sveriges alla naturfotografer visar bilder och berättar om sina tankar kring naturfoto. Vi börjar på lördagen med en kollektiv fotoutställning – här kan alla vara med och delta med egna bilder.
Föreläsningar och att besöka utställningen är gratis. Om du vill delta på en fotoworkshop (ca 2 timmar) kostar det från 100:- till 300:- per person och workshop. Inträde till Botaniska är frivilligt, men ett bidrag på 20:- kan vara lämpligt.
På www.närbild.se hittar du hela programmet med föredragshållare och workshops.
Välkommen att boka din plats på fotoutställningen och någon av våra aktiviteter!
Vill du ställa ut dina naturbilder?
Utställningen pågår lördag och söndag 21 -22 juli kl. 10-17. Bilderna hängs mellan kl. 08-10. Du kan delta med exempelvis 3 bilder. Den längsta sidan får vara max 60cm. Avgiften för att delta är 50 kronor/utställare.
Bilderna kommer att hängas med nypor på en uppspänd wire i Lökträdgården. Bilden ska därför vara omonterad eller lättviktsmonterad på kartong eller kapa-platta.
Du presenterar dig och dina bilder på en A4 som du mejlar oss innan uppsättning så vi kan skriva ut och plasta in den. Presentera dina bilder i den ordning du tänker hänga upp dem. Se hemsidan för mer info.
Arrangör är fotografen Jan Wallermark i samarbete med Göteborgs Botaniska Trädgård

 Juli 2018 
M T O T F L S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS